2012. október 12., péntek

Megint scrapbookos

Mert elmaradtam az oldalak publikálásával. 
És nem csak az oldalakat nem tettem itt közzé, hanem a "Cewe-taliról" sem meséltem. Ez az az összeröffenés, amit a FB-on IV. Nemzetközi Cewe Scrapbook Konferencia és Szakmai Nap-ként illettem. Nemzetközi, mert Csilla is bejelentkezett skype-on az USÁból. Nem mesélek bővebben, csak egy képet teszek fel. Ennyire jól éreztem magam:
Még kicsit a találkozóhoz kapcsolódván. 3 hete a Cewén a heti kihívás témája megint az akkor-és-most oldalak, amit imádok. Bár tanakodtam, mit is csináljak, mert nem volt időm/kedvem/lehetőségem a régi képeket előszedni és újat fotózni, viszont a találkozó kapóra jött, mert ott volt Kriszta barátném is, aki még gimiben volt egy évig osztálytársam. Krisssz kérdésére, hogy "Ki akar még képet magáról" egyszerre indultunk el, és jót nevettünk, mikor kiderült, hogy mindketten a kihívásra is fel akarjuk használni a fotókat. Végül 3 képen is egymás mellett ülünk, és mindketten ugyanazokat a fotókat választottuk oldalunkhoz. Az enyém ilyen lett (az idézetet Kriszta írta nekem egy képeslapra, mikor elbúcsúztunk a gimiből):
  
Felhasználtam köszönettel: Cathrine Design

Aztán, még mindig "heticewe": valamelyik/bármelyik nemzeti ünnepet kellett oldalba foglalni. És én lusta disznó voltam, mert ezt a régebbi, de a Cewe galériájában még nem közzétett oldalt mutattam be:
Felhasználtam köszönettel: Rucola Design, Rainbow Design, Anna Aspnes, template: Kristin's scrap

És most érkeztünk csak az eheti kihíváshoz, ahol a történelem egy kis darabkáját, valami megmaradt emléket (személyes, vagy köztéri) kell megszkreppelni. Régóta akartam már megmutatni, de mindig vártam valami kihívásra, készletre, és most itt volt az idő. Dédapám naplójának néhány oldalát jelenítettem meg. A naplót olasz hadifogsága idején írta. Rengeteg emlék van benne, nevek, rangok, címek, dalok, versek, néhány leírás, hogy mikor, hova vitték őket, rajzolt térképet és írt magyar-olasz szótárat. Biztosan készül vele még sok-sok oldalam, ez most ilyen lett:
Felhasználtam köszönettel: Anna Aspnes több készletét és google-ból a tollat, tintatartót.

És akkor jöjjön két CT oldal, az egyik Orsi Simon Captured Moments készletével és saját fotóval:


A másik pedig Simple Girl Scraps Woodsy nevezetű készletével:



1 megjegyzés:

  1. A dédipapi naplóját érdemes lenne "tisztázva" közzé tenni mert nagyon kíváncsiak lennénk rá!

    VálaszTörlés