2013. június 3., hétfő

Csajos este divatbemutatóval

Már megint elmaradásban vagyok, most írok kicsit a péntek estéről, aztán majd holnap talán a múlt hétről, és egy csomó fotóval is lógok jajajajajaj.
Szóval, péntek este. Anyummal és nővéremmel divatbemutatóra mentünk. Én eléggé lepukkant módon farmerban, és anyumtól kölcsönkapott kötött nagy lebernyegben jelentem meg, ráadásul épp egy cicababa mellé (égszínkék kisestélyiben, strasszos cipellőben volt) sikerült leülnöm, kellőképpen mélyítve ezzel a kontrasztot nő és nő között. De ugye nem nekem kellett a kifutón flangálnom, nem engem néztek és egyébként is az első néhány perc után fényképezőgépet ragadtam.
A divatbemutatón egyébként Hampel Katalin magyaros motívumos ruháit mutatták be és Sasvári Sándor szórakoztatta a nagyérdeműt. Manapság divatos mindenre kalocsai mintát varrni, na, nem egészen ilyet láttunk most, inkább szolidabb, de elegáns főleg zsinóros díszítést.


Ami nagyon tetszett a ruhákban (egy kis ingyenreklám, pedig nem ismerem a tervezőt), hogy egyaránt jól álltak az 1.90-es modellen és a kicsit teltkarcsúbb háziasszonyon is!  

Sasvári nekem pozitív csalódás volt, élőben énekelt (a zene CD-ről ment) és profi módon bezengte az egész termet. Előadta az egyik kedvencemet a Jézus Krisztus Szupersztárból, gyakorlatilag ugyanezzel a koreográfiával:


Fotóztam is néhányat. Ez kicsit "Fantomos" lett, pedig azt nem is énekelt most.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése