2016. augusztus 12., péntek

Barátnős-esküvős

Sokszor sokhelyen elmondom: kedvenc fotós témám a kismamák fotózása. Ennél nagyobb öröm csak akkor ér, ha kismamás esküvőt kell fotóznom. Most viszont -kissé elfogultan ugyan, de - azt kell mondjam, a legszebb kismamás esküvőn voltam jelen. nem csak mint fotós, hanem mint barátnő, és kicsit mint koszorúslány is. 


Segítettem virágkötőt, szalagot, kontyot választani, és jó koszorúslányként mindenbe beleszóltam :) A menyasszony gyönyörű, a vőlegény nagyon fess volt. Megtalálták az egyensúlyt: egyszerű és szépségesen elegáns volt minden apró részlet. Mint fotós, kicsit nehéz dolgom volt, mert tudtam, hogy utálnak fotózkodni és figyelembe véve a menyasszony állapotát, nomeg a hőséget, nem akartam túlzásba vinni a dolgot. Az elkészült fotóknak nagyon örültek, de kérték, hogy az arcukat ne tegyem közszemlére, így ennyit mutathatok csak: 



Nem szerettek volna nagy lagzit, az esküvőt egy rövid parkos fotózás követte, majd átsétáltunk a Promontorba egy állófogadásra, így mindenkivel tudtak váltani pár szót, és a megvendégelés se maradt el. Számomra az egész délután nagyon megható volt, de a könnyeimet akkor kellett igazán nyeldekelnem, amikor kiderült, hogy a "rejtélyes" csomag, amit egész délután hurcibáltunk, nos az az enyém: egy gyönyörű orchidea, ami nem csak azért fontos, mert imádom az orchideákat, hanem szimbolikus jelentéssel is bír: a menyasszonynak ugyanilyen virágból volt a csokorja, valamint a szalagdísz és a vőlegény kitűzője is. Hát ki az, aki nem bőgi el magát örömében ilyen ajándéktól... 


Páros életükhöz itt is páratlanul szép folytatást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése