2013. január 17., csütörtök

Jelmezben

Hamarosan farsangolunk az oviban és az iskolában is, így időszerűvé vált feltenni az ilyenkor szokásos kérdésemet: ki, mi akar lenni farsangon. A válasz egybehangzó volt: PÓKEMBER. Futottam egy teljesen felesleges kört, hátha meggondolják magukat (minden második kisfiú az lesz, válasszunk valami egyedit, ami csak te leszel stb), de mivel annyira, de annyira ezt szerették volna, így beadtam a derekam, elvégre ez az ő farsangjuk, nekik kell jólérezni magukat, és ha ehhez feltétlenül pókember jelmez kell, hát legyen. 
Végül mégsem teljesen ugyanolyan ruhát rendeltünk (neeeem, pókemberes jelmez készítésére nem vállalkozom, annál olcsóbban egyszerűbben lehet rendelni) Nándi fekete, Csongi piros jelmezt kért.
A héten meg is érkezett és komolyan látnotok kellett volna az arcukat. Annyira örültek, Nándi eldobott mindent (kabátot, táskát), mikor meglátta és percekig csodálta, szorongatta, majd persze alig győzte kivárni, hogy kibontsam.
Csináltunk egy kosztümös főpróbát:
Azért, hogy ne legyen minden olyan egyszerű, a szemek helyét nagyobbra kell vágnom és Csongi nadrágját jelentősen fel kell hajtanom, vagy átalakítanom (a képen a dereka a hónaaljáig ér, de még így is tapossa az alját)
És ha már farsang, itt egy kis montázs a korábbi jelmezekről:
Részletes leírást a jelmezek készítéséről a kreatív blogomban találhatsz.

4 megjegyzés:

  1. Már csak a szongáliai cselőpók hiányzik a kezükből, gumiszalaggal

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintam meg inkább egy AK-47-es, előttük meg mi térdelnénk bekötött szemmel..

      Törlés
  2. A Nándi jelmezét elkérhetjük? Nekünk is lesz farsangi bálunk!

    VálaszTörlés