2013. július 1., hétfő

Scrap oldalak

Mostanában nem voltam túl aktív scrapper (viszont jó régen tettem fel oldalt), mert nagy családi fotókönyvet készítek épp (82 oldalasra tervezem), és ha van egy kis szabadidőm, akkor azt csinálgatom. Egyelőre 56 oldal van kész. Ezek közül 2-t beneveztem a Cewe heti kihívására is, a téma ugyanis csinálj valami mást, ami nem a te stílusod. Nos, a fantasy, mint scrapbook téma továbbra is gyenge pont nálam. Csodálattal nézem az ebben jártasakat, hogy milyen szépséges oldalakat tudnak készíteni adott elemekből.
Nos, az enyém közel sem olyan profi, pedig pakolgattam, körbevágtam, árnyékoltam, végül ez sült ki belőle:
Credits: FlyPixel - Princess and the Frog

Van még egy, bár ez már nem annyira fantasy, de mesevilág. Szintén a fotókönyv egy oldala:
Credits: CeateWing - Where Dreams Begin

Egyébként nem rajzolt oldalakkal lesz tele a fotókönyv, igazság szerint "normális" fotós oldalak lesznek benne zömében. A dizájn eltérő, adott oldalpárhoz illő, de ugyanazzal a betűtípussal lesznek a feliratok és nem nagyon lesz benne szöveg, kivéve ha már kész scrapbook oldalamat illesztem be. Pl itt:

De zömében ilyesmi lesz:
Credits: Natali Design

A fotókönyvön kívül készült oldal egy másik Cewe kihívásra is, itt minimal stílusú oldalt kellett készíteni, amit nagyon szeretek, így ki nem hagytam volna (a fotót néhány hete készítettem egy családi fotózás alkalmával):
Credits: Natali Design

Aztán van még itt egy májusban készült oldal, amiért 10 év múlva lehet, hogy kikapok Csongitól...
Credits: Simple Girl Scraps - Just Be You

Ez pedig még tavalyi fotóval, mikoris Bencével fotózgattunk:
Credits: Giny Scrap Design - Be Free

Egy vasárnapi szörnyen jó készlettel készítettem oldalt. A fotó még 2009-ben készült, no, nem mintha nem tudnék kb minden nap ilyen jellegű fotókat készíteni:
Credits: OsDesign & Magyarenn - Monster's Paradise

És még egy oldal, ma jelent meg Simple Girl Scraps új készlete, ezzel egy trambulinos oldal:
Credits: Simple Girl Scraps - It's a Boy Thing


1 megjegyzés:

  1. Milyen jó is annak, aki még fotózni is tud, Minyuka!!! és gyönyörűek az oldalaid!! ... és ahány oldal, annyi stílus ...

    VálaszTörlés