2014. május 7., szerda

Kiállítok

Már megint. Majdnem ugyanazt, de nem ugyanott...

Igazság szerint ez már csak amolyan bónusz volt, de nagyon örültem, mikor a martfűiek jelezték, hogy szívesen látnák az ottani művelődési házban is a képeimet. 
Hétvégi időpontot kerestem, már csak a munka és a szabadságok miatt is...

A keretekkel volt egy kis vargabetűnk, (mondhatnám azt is, hogy szívattam magamat, magunkat) tavaly ugyanis a miklósi műv.háztól kaptunk kereteket két féle méretben. A fotókat ezek alapján hívattuk elő és ragasztottuk paszpartuval kartonra. Namármost idén a nagyobb méretű kereteket megkaptuk, a kisebbeket sajna nem. Martfűn csak nagyobb méretű üveglapok álltak készen, így arra az elhatározásra jutotunk (miután mindenki futott jónéhány kört a megye kiállító helyein), hogy két kisebb fotót rakok egy üveglap alá. Ehhez persze össze kellett párosítani és méretre vágni a kartont. A péntek délelőtt gyakorlatilag erre ment el. A délután pedig a képek felhelyezésével.

Szombat délután volt a megnyitó. Boldog voltam, szépnek éreztem magam és feleségnek, anyukának és művésznőnek egyszerre. 
A Martfű-Médiások egy szuper videót is készítettek, amit ITT lehet megnézni.

Néhány fotót teszek ide is. Aki kedvet érez, május 23ig megtekintheti Martfűn a Művelődési Központban (igény esetén hétvégére is kinyittatom a házat. Komolyan!)






2 megjegyzés:

  1. Na így jól indul a napom! Örülök hogy folytatod. Várom mindig!
    Pusszantyú

    VálaszTörlés
  2. A sok munka meghozta gyümölcsét!

    VálaszTörlés