2015. január 6., kedd

Akkor most

...most végre írok a karácsonyról. (így, most, hogy ma este lebontjuk a fát, lassan időszerű is)

Szóval, fát idén is Inárcson vettünk, ezúttal hirtelen felindulásból. Merthogy tavaly azért vettem tetőcsomagtartót a Zuramnak karácsonyra, hogy karácsonyfát tudjunk Pesten venni. Namármost 4 nappal karácsony előtt nem sikerült a tetőcsomagtartót a Fordra applikálni, így maradt a helyi bolt nem túl bő kínálata. Ez volt a legnagyobb, de istibizti, annyira takaros, hogy nem is hiányzik a plusz 1 méter.
24-én szokás szerint szaloncukor-kapcsozással kezdtünk, majd a díszítés következett, amiből ezúttal a fiúk is tevékenyen kivették a részüket. Bár nekik direkt elkülönítettük a műanyag és szalma szekciót, amit alulra is tudnak pakolászni, egyfolytában az üvegdíszek között matattak, nem egyszer kisebb hátsófali szívrohamot okozva ezzel nekünk - üveggömb mániás szülőknek. 

Az ajándékozást délutánra ütemeztük, a gyerekek alig várták, hogy lemenjen a Nap, egyfolytában a sötétséget várták.
Végül két katt. családi fotót engedtek, az elsőn Nándi gyönyörűen pózol, rajta kívül azonban senki nem szalonképes (én a sipító Nimit próbálom elkapni, Csongi felháborodva mutogat, apája meg lemondóan szemléli az eseményeket) Ezek után a 2. elég tűrhető... A BUÉK-os oldalunkon is ez látható, azóta készlt vele egy promo oldal is:

Ezután gyors vacsi (szokásos menü: borkrémleves, sült libamáj, mákosguba) majd ajándékosztás következett. Idén elborítottuk őket kisebb ajándékokkal, mindenki kapott könyvet, angry birds-ös pizsit, meleg sapikat (Verdás, Pókemberes, Barcelonás), kirakókat, kisautókat, nagyautót, StarWars maszkot és Star Wars bábut.

Az ajándékhalmozás persze a nagyszülőknél, nagynéniknél és egyéb rokonságoknál tovább folytatódott... Idén is szép karácsonyunk volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése