2017. augusztus 7., hétfő

Családi Nyaralós

Családi nyaralásunkat idén is Alsópáhokon töltöttük. 

Kifogtuk a hőhullámos hetet, így a 40 fokban csak keveset kirándultunk, de a Kápolnapusztai bivalyrezervátum és a badacsonyörsi Folly arborétum így is fantasztikus élmény volt. Előbbi a cuki ürgékkel és sok-sok hatalmas bivallyal, utóbbi a gyönyörű kertjével és fincsi fenyőrügy-szörpjével. 


A tapolcai tavasbarlang és látogatóközpont inkább csalódást okozott (először a másfél óra múlva kezdődő turnusra kaptunk volna csak jegyet - 3 gyerekkel 40 fokban ezt nem tudtuk kivárni, így visszamentünk a szállodába, és a neten vettünk jegyet. Aztán maga a látogatóközpont látványos és interaktív, de klíma nincs, vagy nem kapcsolták be, így én szó szerint rosszul lettem...) 

A szállodában Nimródot alig lehetett kirobbantani a sodrómedencéből, Nándi sokat vízilabdázott, Csonginak a merülős karikák jöttek be a legjobban (bár ezt mindhárman élvezték, sőt én is kipróbáltam, nagy ötlet volt beszerezni) Minden nap kinti-benti medencéztünk, fagyiztunk, sütiztünk, kártyáztunk, a fiúk játszóházaztak, trambulinoztak, gokartoztak, keresőjátékoztak, kézműveskedtek, Csongor falat is mászott. 


1 megjegyzés: