2017. december 23., szombat

Nyeremény!

Előző játékunk helyes megfejtése:
Szerdán volt 8000 napja, hogy összejöttünk a Zurammal. Érdekességképpen elárulom, hogy előző héten ünnepeltük a 6000 napos házassági "napfordulónkat"

A helyes megfejtő Zsóka volt! Nyereménye egy darab jegy mellém a 2018. márciusi Hőstenor c. előadásra a Thália színházba. 
Bónusz nyereményként az 1. számú különdíjassal (lásd köv. bekezdés) és velem eljöhet Szegedre megnézni a XIV. Renét.

Az 1. számú különdíjasunk (aki a leggyorsabb volt, ugyanakkor nem válaszolt helyesen) ma Papi, aki a szegedi XIV. René c. előadásra nyert egy jegyet, amit a játék helyes megfejtőjével (lásd előző bekezdés) és velem nézhet meg.

A  2. számú különdíjasunk Judit, aki nem tudta a választ, de nagyon szeretne nyerni. Ő választhat, hogy a jan. 7-i Rebeccára szeretne velem jönni (Operett színház), vagy febr. 24-én a Musical Gálára Törökbálintra. Egészen véletlenül mindkettőben Szabó P. Szilveszter játszik főszerepet (DE MÁZS játszik a Rebeccában. Hmmm??? Rögtön jobban hangzik...) Ugyanakkor ha már besokallt, hogy állandóan ilyen darabokat kell kötelező jelleggel megtekintenie velem, akkor alkudhatunk egy áprilisi Boeing, Boeing-re a Tháliába. 

A vigaszdíjasunk ma névtelen, aki állítása szerint tudta a választ, de a felajánlott színházjegy(ek) nem vonzzák annyira. Szabó P. Szilveszter meg különösen nem  (fene az ízlését). Nyereményét még az este folyamán átveheti.

Köszönöm, hogy velem játszottatok, és örülök, hogy családon belül megoldódott a sok színházjegy szétosztása. Milyen gáz lett volna, ha valami vadidegennel kellene színházba mennem... (mondjuk gondolom, rajtatok kívül nem is nagyon olvassák a blogot :D :D :D )

1 megjegyzés:

  1. Juhéééé!
    Szippiszuppi. Ugye úgy is lehet h jan 7 ÉS február 24 ?
    A többieknek gratulálok!
    A Renée t azért egyszer én is megnézném még

    VálaszTörlés