2018. február 18., vasárnap

Farsang

Végre-végre mindenki egy helyen, egy időben farsangol - apró örömök az életben.

Nimród a kötelezően szabadon választott kategóriában hezitált, hogy mi legyen. Először macska akart lenni, de a kiscsoportos jelmez értelemszerűen már nem megy rá. Épp találtam a helyi turiban egy kissé használt fiús macskát (lányos jelmez ez csomó volt a neten), mire meggondolta magát és minecraft-gyémántlovag-Steveként szeretett volna fellépni. Több napos kartondobozolás és ragasztópiszollyal magam (le)megégetése után elkészült A jelmez. 
A suliban aztán szembesültünk vele, hogy változnak az idők. Pókember pl egy sem volt (2 éve még Dunát lehetett volna rekeszteni velük, de Sári-csatornát tuti), minecraft jelmezes viszont 5 darab is, beleértve az enyémgyereket. Dehát mindegy, szép volt ez így is. A fejet végül a tánchoz letettük. A kűrhöz (értsd szabadon választott gyakorlat: rohangálás az emeleten) beöltözött macskának.




Csongorék osztálya minionos táncot adott elő, ehhez a maszkot én szereztem be, így gyakorlatilag a gyerekeket csak a ruházat alapját lehetett felismerni (na, jó, enyémet a magassága alapján is) A kötelező osztálytánc után piros ninjának öltözött. Ezt a vaterán vettem, a kardot Imi papa gyártotta.




Nándiék testnevelés órai zenés jelenetet adtak elő, ő volt a zugolvasó megtestesítője ("tanár" kérdésére, miszerint: "maga meg miért olvas órán???" a válasza: "mert az olvasás fél egészség!"). Különösebben nem kellett jelmezzel készülnünk, és ő később sem akart átöltözni.






2 megjegyzés:

  1. Aranyosak voltak a skacok!!! Mindenki azt csinálta amit szeretett. Kár, h nem tudtunk ott lenni!

    VálaszTörlés
  2. JA! A sapkán levő felírat helytelen! Két "l"-le kell írn-Ballabit :)

    VálaszTörlés