2019. október 25., péntek

Kereken negyven

"Kereken negyven" címmel többállomásos programsorozatba kezdtünk :)

Kiscsaláddal egy nagyszerű vacsit költöttünk el közösen a Tortugában, ugyanott, ahol Csabi 40. szülinapját ünnepeltük (ITT írtam róla)
Gondoltam jópofa lesz, és a gyerekeknek is tetszik majd. Ehhez képest majd sikítófrászt kaptak, hogy tényleg az asztal alatt vannak a teknősök. A következő gond az étlap elolvasásával és értelmezésével volt, ugyanis az kalóz nyelven van megfogalmazva, ami vicces és jópofa, de -bár mostanában sokat járunk étterembe- a gyerekek egyszerűen nem tudták értelmezni. Aztán kishíjján zendülés tört ki, mert ott nincs bolognai és szalmakrumpli se. Van viszont csipszkrumpli ami szuper. Szóval nem indult zökkenőmentesen a dolog, de azt gondolom, ők is élvezték.
Vacsi után hozzám is jött a maszkos-tortás-tüzijátékos meglepi (köszi a Zuramnak, hogy ilyen figyelmes volt, nagyon-nagyon boldoggá tett!) A csoki-mussz (Csongor szerint csokibusz) torta zseniális, minden ízében káprázatos! A gyerekek azóta is emlegetik, hogy kicsit rémisztő volt a sötétben settenkedő maszkos pasi (nő?)



Aztán nagyobb családdal vasárnapi ebéd után tortáztunk, imádtam a lufit és a sok kisebb-nagyobb ajándékot, puszikat.


Két ajándékot is majd később tudok kiélvezni, az egyik egy közös élményfestés Judittal (remélem, mihamarabb találunk nekem is jó időpontot és mindkettőnknek tetsző szuperséges festményt, amit aztán jól megfesthetünk)
És a másik egy Azori szigeteki felfedező túra, amit őszről tavaszra tettünk át, remélve, hogy már hortenzia virágzásban érkezünk.

1 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot itt is! Legyen sok élményed!
    U.i : sztem a lufis fotód nagyon jól sikerült :)

    VálaszTörlés