2014. augusztus 17., vasárnap

Játszóházas tábor

2 hete a fiúk a Lurdy házban voltak játszóházas napközis táborban (vártam még képeket a szervezőktől, de egyelőre nem kaptam, így csak ilyen mobilos illusztrációim vannak).
Kicsit tartottam tőle, hogy hogyan fogják majd az új szituációt fogadni (3-an együtt egész nap olyan emberrel, akit nem ismernek), de nagyon jól érezték magukat. Az első nap hazafelé:

Az ára nagyon húzós volt így hármójuknak együtt, még úgy is, hogy Nimi félára kedvezményt kapott (3. tesó lévén) és kaptak ajándék pólót és labdát és moziban is voltak.
Volt velük egy szakképzett felügyelő (Kati néni), aki nagy szeretettel fogadta őket minden nap és -a rohangálás és ugribugri mellett- foglalkozásokat szervezett, mesélt nekik, sétálni mentek stb. A Lurdy moziban megnézték Mr Peabody és Sherman kalandjait. Utolsó nap egyet szivacslabda-lövőztünk is, családilag :)


Egyik délután nem siettünk haza, hanem bementünk a sószobába is. Nemcsak a falra van só felhordva, hanem kb 15 cm vastagságban a földre terítve, mint egy homokozó. A fiúknak annyira nem tetszett a dolog, mert mindnek harci sérülései vannak a lábán, amit csípett a só, ráadásul Nimi az első 5 percben arcon dobta sóval Nándit, szóval nem túl jól indítottunk, de kibírták a 45 percet.

Összességében megérte, és örülök, hogy megengedhetjük magunknak (még ha kicsit kényszerűségből is), hogy a gyerekek egy hétig játszóházazzanak.



1 megjegyzés: