2014. december 24., szerda

Karácsonyi ünnepségek

Végre-végre-végre megint arról kell beszámoljak, hogy bőgtem az oviban :D A meghatottságtól, mert annyira cukik a gyermekeim.

No, szóval, az oviban  pénteken volt az ünnepség. Erre a napra direkt tartogattam 1 nap szabit. A nagycsoportosok kezdtek, Csongi bojtár szerepben ügyeskedett. A nagycsoportosok hagyományosan betlehemeznek. Aranyosak voltak és lelkesek. Az ünnepség végén mindenki kapott ajándékot, amit haza lehetett hozni és néhány közöset is, ami az oviban marad.
Kisbojtár
 Összkép
 Itt sajna nem villant a vaku, nagyon sötét lett a kép, ennyit tudtam javítani rajta, de olyan cuki pillanat, hogy nem akartam kihagyni.
 Társasjátékot kaptak


Niminél már előre izgultam, hogy mi lesz, mert eddig mindig sírás, üvöltés volt minden ünnepségen. Most észrevett a folyosón, megölelt és mikor mondtam, hogy beülök az anyukák közé, simán elengedett. Na, akkor gondoltam, hogy itt nem lesz nagy baj.
Először egy mesejátékot adtak elő, Nimi volt az egyik mackó. Édespofám, nagyon jól alakította az ébredést és csodálkozást. 


Ezután manókká változak és a Jingle Bellsre táncoltak, hát az valami fantasztikus volt! Annyira cukin ugribugriztak, Nimi egyfolytában ment a kis haverjai mellé (Árpi és Bende) A műsor végén természetesen ők is kaptak közös a saját ajándékot is.


A suliban "zártkörű" karácsonyi ünnepség volt, ilyenkor hagyományosan az alsós osztályok a tornateremben összegyűlnek és közösen ünnepelnek. A suli honlapján még nincsenek fenn képek az eseményről, viszont találtam bizonyítékot a mikulásnapi zeneórás szereplésre (nem mintha nem hittem volna a tanító néninek)


Itthon már készülődünk, feldíszítettük a fát, mindenki kivette a részét belőle. Az ünnepi vacsi egy része már elkészült, az ajándékok becsomagolva, már csak a napnyugtát várjuk.


Ezúton kívánok mindenkinek nagyon boldog karácsonyt!


1 megjegyzés:

  1. Nem találok szavakat! Tündérek ezek a skacok! No jó! Néha ördögök! És így szeretem szeretjük Őket

    VálaszTörlés