2016. június 16., csütörtök

kreatív munkák

Az utóbbi hetek kicsit pörgősre sikeredtek minden tekintetben. A munkahelyen is több nagy projectem is egyszerre futott és szinte egyszerre érnek/értek be, a tanév vége miatt több osztály is megkeresett fotózással és évvégi ajándékkészítéssel. A tanító néniknek szánt ajándékokat majd jövő héten mutatom (bár kétlem, hogy erre tévednének, de ki tudja...)
Viszont tegnap átadásra került az egyik ajándék. Az U13-as edző elköszönt (családi és munkahelyi teendői miatt nem tudja vállalni tovább) A csapattól ezt a posztert kapta A/3-as méretben nyomtatva:

Egészen konkrét elképzeléssel jöttek az ötletgazdák, a szöveget és nagyjából az elrendezést is ők mondták meg. A fotók egy részét a korábbi fotóalbumokból gyűjtöttük, egy részét (pl a nagy fotót is) az utolsó edzések egyikén lőttem. Izgultam is, nehogy rájöjjön Feri, hogy tulajdonképpen nem is a gyerekeket, hanem elsősorban őt szeretném lencsevégre kapni :D Mint tegnap kiderült, nem sejtett semmit.
Az ünnepelt nagyon örült a poszternek, nagyon meghatódott, célba ért az ajándék!

Még szintén a sportnál maradva,  Zuram munkatársának készült (pár perces ujjgyakorlat volt igazából), poénból, mert mindig viccelődnek vele, hogy a ultramaraton(!) versenyeken biztos más motivációja is van, mint csak simán célba érni. Pl egy medve:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése