2022. augusztus 11., csütörtök

Hurrá-nyaraltunk beszámoló képekben.

 A múltkori posztból, nameg a FB bejegyzésemből összerakhatták azok is az infót, akik nem voltak ott: nagy családdal nyaraltunk idén: Liszt Ferihegyet 9-en rohamoztuk meg. Bár az alanyai várig nem jutottunk el idén (sem), nagyszerű élményekkel gazdagodtunk Törökországban. Hosszú leszek, hideg kaját bekészíteni...

Odafelé a TC-TLE vitt minket (amit egyébként hosszas keresés után derítettem ki, mert ott, akkor elfelejtettem megnézni és az összes regisztrációm max 7 napos utánkeresést engedélyez. Gondolom rajtam kívül nem sokan kíváncsiak a nyaralósjárat lajstromjelére. Szóval volt egy elég messziről lőtt képem még indulás előtt és isteni szerencse, hogy a törököknek ad1: csak 5 gépük van, ad2: a gép elejére feliratozták a kapitány nevét. Ez alapján már csak egyesével végig kellett néznem a spottertársak fényképeit, amin a kapitány neve és a lajstromjel is látszik. Nah, mindezt csak azért írtam, hogy ha legközelebb tudni szeretnétek, melyik géppel repültetek valahová és véééééletlenül elfelejtettétek feljegyezni, akkor sincs még semmi veszve) Jah, ennyi bevezető és még fel sem szálltunk. Mintegy 2,5 órás késéssel indultunk és ha hinni lehet a statisztikáknak, akkor az 1504 km-es utat 2 óra 6 perc alatt tettük meg.


Bázisunk a Lonicera Word hotel volt, ami egy hotel-komplexum, csúszdaparkkal, homokos tengerparttal, ultra-all-inclusive ellátással, zenés vacsorákkal, szusi esttel, macskákkal, és még sok-sok jósággal (ezek egy részéről már láttatok is scrap oldalt) A mi épületünk étterme egyébként akkora volt, hogy ha elfelejtetted a cukrot a teádhoz, akkor még 2 km-t gyalogoltál, mire hoztál azt is magadnak, szóval észnél kellett lenni. 


Fakultatíve ezúttal raftingolni mentünk 7-en, szerintem szuper volt, a gyerekek is élvezték. (ezt most jól lerövidítettem, meséljenek a képek. Hey-bala-hey, bala-bala-hoooo stb) A fotók azért ilyen vörösek, hogy jól érzékeltessék, mennyire leégtem a napon...


A bazározás sem maradt el, rengeteg kinccsel tértünk haza (kövekkel, karkötőkkel, Roblox figurákkal, Turkey törölközővel, macskapárnával, korsóval, borzalmasan édes édességekkel, olivabogyós mindenfélével)


Szép volt, jó volt, lesz még scrap oldal rengeteg :) Köszönjük a társaságot mamának, papának, Juditnak és Toncsinak, így együtt. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése