2022. augusztus 29., hétfő

Üres a ring - még

 Finisbe értünk a nyári szünettel. Gyerekteleneknek max az időjárás-változás tűnik fel, az iskolás korú gyermekkel felfegyverkezett szülők viszont lélekben és anyagilag már készülnek a becsöngőre. 

Végre kisorsolták az osztályfőnököket is, Csongor egy évre Gyöngyinénit* kapta, akit egyébként nagyon kedvel és nagyon drukkoltunk neki, hogy Gyöngyinéni bevállalja ezt a tisztséget (mondjuk lehet, hogy nem volt más választása, max választhatott, hogy melyik osztályt kéri) 

Nimródékhoz visszamegy az az Ani néni, akit harmadikban nyugdíjaztattunk. Nimi a falba verte a fejét, mikor meghallotta, de szerintem jobban jártak vele, mint a többi fennmaradó tanárral, csak még nem értik Ani néni humorát.

Szóval, még üres a ring, nem tölti meg gyerekzsivaj az iskola udvarát (mondjuk tanár sem nagyon), és még van 3 napunk szórakozni, feltöltődni, füzetet csomagolni, tornazsákot összekészíteni, kocsit a szervízbe vinni stb...




----------------------------------
*tudom, hogy külön kell írni, de mi csak így egyben emlegetjük. Mikor én beszélek vele (nálam fiatalabb egyébként és tegeződünk, akkor is mindig Gyöngyinénit mondok, ő meg "bosszúból" Editnéniz :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése