2012. március 21., szerda

Normális

Még mindig hiszem el, hogy tegnap sikerült Nándoromról teljesen konszolidált, normális fotót készítenem. És még csak "lefizetnem" se kellett (szoktam ám néha, a múltkori ovis fotózáskor is megvesztegettem őket egy-egy nyalókával...) Kérésemre odaállt a falhoz, először grimaszolt párat, csak hogy tartsuk a szokást, de aztán csináltunk két komoly képet és két mosolygóst. Pikk-pakk. Semmi hiszti, hogy "anya ne máááár...".
A pulcsiján egyébként a következő felirat látható: I don't do 2nd place (ever)... Magyarul kb: Nem elégszem meg a 2. hellyel (soha) És ez annyira igaz rá. Mindenben elsőnek kell lennie. Első az öltözködésben, első a játékban, első mindig. Már különböző praktikákat kell bevetni, mert Csongi is kezdi átvenni ezt az első vagyok mindenben életérzést. Így öltözködésnél van kiscsoportos kategória és nagycsoportos kategória, így mindketten lehetnek elsők. Dömperezésnél is vannak kategóriák, de csak a Thomas kategóriát jegyeztem meg, majd Papi kisegít, hogy mi a másik.

1 megjegyzés:

  1. Az attól függ milyen színű dömperrel "megy"! Ha pirossal akkor piros kategória. Lassan ki kell találni még valamit mert Nimi is rettentően nyomul! képzeljétek el mikor három gyerek rohangál a járdán, tolva a teherautót! Nem veszélytelen helyzet!! Néha a frász kerülget, hogy tudják bevenni a kanyart?

    VálaszTörlés