2016. december 20., kedd

Céges party

És még mindig pénteknél tartunk... kicsit összejöttek a dolgok aznapra.

Szóval, idén kicsit későn derült ki, hogy pontosan melyik nap is lesz a céges karácsony. Tavaly csak benn az ebédlőben volt szolid szendvicsezés, idén az ügyvezető engedélyt adott egy "külsős" vacsora szervezésére, a dátumot is ő mondta, viszont addigra már beszereztem a színházjegyet (bár ugye délutáni előadásra, de borítékolható volt, hogy kezdésre nem érek oda)
A szervezkedés, intézkedés, telefonálás, plakát-tervezés az én feladatom volt, és bár a  létszám-összeírásban volt segítségem, nagyjából az egész projectet a magaménak tudom be (ezért is örülök, hogy jól alakultak a dolgok) A scrap-es énem persze nem hagytam otthon, és végre odabenn is kreatívkodhattam:


Nagyon sokan eljöttek  (105-en voltunk), bár többen hitetlenkedtek, hogy beférünk-e majd a Bowling étterembe Újhartyánon, de végül mindenkinek volt helye, vacsorája és innivalója is.
A nagyvezérnek jeleztem, hogy késni fogok (mire ő kétségbeesett, hogy mi lesz a szervezéssel) Az asztaltársaságom hagyott nekem a sültestálból is, nagyon aranyosak voltak, így nem éheztem... egyébként mi voltunk az alkoholmentes asztal, mindannyian kocsival jöttünk (jobbról balra: Éva - a HR csoportvezető, Roman - az egyik ügyvezetőnk és egyben HR managerünk, András - a pénzügyi manager és énmagam)

Készítettünk közös képet Hayashi sannal is (japán ügyvezetőnk)

Sokan kérdezték a kollégák közül, hogy milyen volt a színház (naja, általában már a küszöbön átlépve bejelentkezek a színházból és szelfit küldök a facebookon) és kicsit zavarban is voltam, mert az előadás után annyira tobzódnak bennem az érzések, hogy leginkább csak annyit tudtam kinyögni, hogy szuper volt. Végülis tényleg az volt, csak mesélni nem tudtam róla többet. De összeértek a gondolatok tegnapra...

Nos, visszakanyarodva a partihoz: a vacsora után apró jutalmakat osztottunk, és megtartottuk a szokásos "tombolahúzást": a partnerektől kapott repiajándékokat mindig kisorsoljuk a kollégák között. Ehhez készítettem kis ajándékkísérőket:


Ezeket még szerdán felragasztottuk Kata kolléganőmmel, dobozolás és darabszámlálás kíséretében, ilyen kis családias hangulatban.

A karácsonyi parti 10-kor ért véget, én úgy láttam, mindenki jól érezte magát (, persze azóta már egy csomó negatív véleményt hallottam, amit a szemembe senki nem mond, dehát ilyen eddig is volt és mindig is lesz. Aki akarta, az jól érezte magát, aki meg kákán is csomót keres, az meg is találja.
A lényeg, hogy elbúcsúztattuk az évet céges szinten is.

1 megjegyzés:

  1. A negatív véleményeket szűrd meg, és csak a fontosabbakra reagálj. Az a lényeg, hogy a főnöködnek mi a véleménye, ill az Ő kérének. A többi nem számít.
    Egyébként tényleg pörgős napod volt.

    VálaszTörlés