2018. július 21., szombat

Új pozíció

Elég gyorsan zajlottak az események a kolléganőm felmondása után. Az utódja néhány nap múlva kezdett, majd a főnököm felajánlott egy pozíciót egy mások "részlegen", amit a belga kollégák és az ügyvezető is támogatott és 1-2 napos gondolkodás után el is fogadtam. Mérlegelnem kellett, hogy a termeléshez, a saleshez és a kapcsolódó folyamatokhoz egyáltalán nem értek, strapás tanulási folyamat előtt állok, ugyanakkor előrelépés természetesen. És számításba vettem azt is, hogy a jelenlegi főnököm elég keményen dolgozik azon, hogy megnehezítse a mindennapi munkánkat, és mellette sem az Adminisztráción sem a HR-en nem fogok előre lépni (ezt elég világosan tudtomra adta)
Így hivatalosan július 9-től mint Business Development Support erősítem a céget. A kicsit megfoghatatlan név mögött asszisztensi pozíció rejlik, a sales osztályon. 
Egyelőre az utódomat képzem (akit gyakorlatilag már aznap felvettek, amikor igent mondtam a BDS-re), jövő héttől pedig az utánpótlásnevelés mellett délutánonként már "betanulok"

Tehát, viszlát HR/adminisztráció - helló Sales.  (képen még a régi asztalom)

Kívánjatok szerencsét :)

2 megjegyzés:

  1. Ügyes voltál, vagy, leszel! Megoldod ezt is! Sok szerencsét!

    VálaszTörlés
  2. Minden jót az új beosztásodhoz! Sikert, elégedettséget, pénzt, jó egészséget!

    VálaszTörlés