2021. október 8., péntek

Kreatív munka

 Van úgy, hogy a kreatívkodás a munkahelyen is megtalál. Mondjuk nem túl gyakran. Az ötletelés néha eldurvul, főleg, ha a Zuram is besegít. A megvalósítás persze nem nyomdakész, de legalább van miből választani. 

Íme néhány remek bögreterv, teljes paláston nyomva (a Flex-man -es ráadásul hőre előtűnős verzióban...) Ki melyikre szavaz? (cégen belül még nincs döntés, de már van állásfoglalás)











6 megjegyzés:

  1. Kíváncsi vagyok mi lesz a cég döntése. Mivel én nem tudom mi a kötődés a lovas íjászhoz vagy a rubik kockához így a színes virágos tetszik vagy a telephelyes képpel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lovas íjászathoz csak a szittya magyarság köt minket, nincs ilyen jellegű termékünk.
      A rubik kocka szintén a magyarságot képviseli, a japánoknál közkedvelt és elismert játék és a magyarokhoz társítják.

      Törlés
    2. Írd majd le h melyiket választották Nekem fura h semmi köze a gyártásotoknak a Rubik kockához, de az van céges bögrén .

      Törlés
  2. Vmiért kétszer adta be a kommentemet , és erre nem válaszoltál :)

    VálaszTörlés
  3. Akkor válaszolok erre is: a termékeink nagyrészét nem érdemes bögrére tenni, mert csak az tudja, mi az, aki foglalkozik vele. Bár ezen az autós dizájnon gondolkodtam még:
    https://mektec.de/en/markets/automotive.html

    Egyébként ilyesmiket gyártunk: https://mektec.de/applications/connector.html

    Egyébként döntés még nincs, de az épület sziluettes kilőve, mert a cseheknek is az van a bögréjén (pedig mennyit melóztam az eredeti képpel...) és nyilván a szittyamagyaros csak poénból készült :)

    VálaszTörlés
  4. Jó akkor legyen a színes virágos :)
    Pedig sztem az akár nyolc rétegből álló többrétegű rugalmas nyomtatott áramkörök (FPC -k) rajza jól mutatna a bögrén :) :) :)
    HÚÚÚ az autós dejól néz ki :)

    VálaszTörlés