2023. február 21., kedd

Farsangoltunk

 Az inárcsi általános iskolában a 8. osztályos gyerekek keringőzni szoktak a farsangi bálon. Először nagyon furcsának tűnt, mert ez olyan szalagavatós szokás, de aztán beleszoktunk. 

3 éve Nándornak is lehetősége lett volna, ő nem élt vele; "mert megtehettem"-mondaná ő. Csongor viszont igen. Lelkesen készültek a táncra, és tudom, hogy majd jól lehurrog, ha ezt olvassa, de CUKIK voltak! Minden kamaszos nyegleségükkel együtt. Imádtam, hogy Csongi végig vigyorogta a táncot és hogy szépek voltak és hogy ügyesek voltak és hogy büszke lehettem.

Érkeznek majd a profi fotós képei is (egyszercsak), addig is itt van egy csokor, amit anyukaként kattintgattam, inkább csak a gyermekemre figyelve. 

Persze nem csak a nyolcadikosok táncoltak, a 7. kivételével minden osztály előadott valamilyen kis műsort, aztán volt, hogy nem annyira értettük a performansz lényegét, de legalább jól szórakoztunk. Mi ugye a 6.a zenés-táncos előadásában voltunk még érdekeltek, Nimródom teljes átéléssel nyomta a rock&rollt és énekelte, hogy úúúúúúúúúristeeeeeeen, ki ez a lááááány?



Így volt, szép volt. 

1 megjegyzés: