2023. február 3., péntek

Színházban - Bemutattam Waltert Angélának

Mondjuk a címet csak az érti, aki látta a darabot, úgyhogy ha szeretnétek megtudni kihez tartozik Walter, akkor meg kell nézzétek a Jövőre, veled, ugyanitt-et. Nekem ez volt a 9. (csak ennyi? mondjuk volt 2 év kovidos kihagyás)
Azóta is vigyorgok.


Most viccesebbek voltak, mint általában, én nem érzékenyültem el annyira Michael halálától, Szabó P. sokkal többet imprózott és Janza -bár egy piciként feszesebb volt, látszott, hogy nagyon jól akarja csinálni (mindjárt írom, hogy miért*) - de azért tőle is jött egy két cifrább poén. Az egyik pl amin mindenki kifeküdt, az a jelenet, amikor George ténfereg, majd "elájul" a gondolattól, hogy Doris mindjárt szül (igen, még ez is van benne), ekkor Janza mindig más Szabó P.-s szerepre utal: "jaj, úgy viselkedsz, mint valami rissz-rossz Oberon", vagy "nehogymá eljárd itt a Haláltáncot", vagy "ja, kidőlsz, mint Tybalt, mi??" Na, ennél most felmerült az Amerikai komédia, mondjuk erre nem túl sokan vették a lapot, de Janza együtt játszott Falusi Mariannal az Amerikai komédiában (dekár, hogy azt is levették műsorról!) Nah, Janza azért rátett egy lapáttal: "táncikálsz itt, mintha te lennél a Padödö) Hatalmas tapsot kapott, ugyanis a nézőtéren ott ült mellettünk kettővel Falusi Mariann* is.

Nade volt még a már szokásosnak is mondható "BalaConnie nyár" és "pont jó vízó" után: "ez persze még csak a vázlat, amolyan Kosztolányi fordítás"  

Az előadás előtt kicsit mindig tartok tőle, hogy majd megunom, de mindig úgy jövök el, hogy #úristen_miért_lett_ilyen_hamar_vége, még-még-még légyszi! - Március végére már van is jegyem. Juhúúúú!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése