2018. szeptember 9., vasárnap

Iskolakezdési helyzetjelentés

Jelentem, az iskola megkezdődött. 3 darab Nyika fiú gyermek az iskolakapunál felsorakozott. Fotó csak a két kicsiről van. Jól látható a hatalmas lelkesedés.


Az évnyitó érdeklődés hiányában a rossz idő miatt elmaradt, illetve csak az elsősöknek volt a tornateremben (többen nem fértek be...)

Nándi új osztályfőnökkel kezd, aki órát nem tart neki. Viszont boldog volt, hogy ismét Yakhia bácsi angol csoportjába került. Az osztályból 2 kislány ment el másik iskolába, egyre csak fogynak.

Csongiéknál maradt Judit néni (manapság már örülünk, hogy nem évenként változnak a tanító nénik), napköziben viszont minden nap másik nevelő lesz. Hozzájuk jött egy új kislány.

Nimródnak is megmaradt Ani nénije a napközi itt is váltott műszakban lesz. A kis haverja sajnos nem abszolválta az első osztályt, így végleg felbomlott az ovis triumvirátus (ti: Árpi-Bende-Nimi: Árpi egy évvel korábban ment suliba, Bende meg most ismétel)

A könyveket első nap kapták meg, még most, így még pénteken is csomagoltam (a kép hétfői állapot, ehhez minden osztályban jött még néhány kincstári használt)



1 megjegyzés: