2021. szeptember 2., csütörtök

Nyárzáró nap

 Bár tavaly megfogadtam, hogy nem hagyok minden ruházati bevásárlást az utolsó napra, idén mégis úgy alakult, hogy az augusztus 31. mozgalmas, játszós, bevásárlós (évnyitós) nap lett.

A fiúknak ígértem még egy utolsó szabaduló szobázást a nyárra. Hosszas keresgélés és alkudozás után (nem, még mindig nem vagyok hajlandó horroros szobába menni) végül a Jurassic parkosba foglaltunk (I Locked You). Másfél órával a kezdés előtt indultunk, jócskán ráhagytunk, mert 40 perc alatt simán be lehet érni, leparkolni stb a belvárosba, DE sajnos nem mostanában. A rengeteg útfelújítás miatt 1 óra 20 perc volt ez az idő. Végülis így időben voltunk (csak bosszantó a sok dugó), kedves volt a fogadtatás, és azt kell mondjam, eddig ez volt a legjobban berendezett, legjobb díszletekkel, kellékekkel rendelkező szoba, amiben voltunk. Remek játék volt, és 51 perc alatt sikerült kijutni és beadni a nyugtató szérumot az utolsó nagy T-rexnek. 
 

(az ott a kezemben az arcomon 2 műpók)

Hagytam magam rábeszélni egy 2. szobára, így a Trónok harcás játékra is beneveztünk, pedig eredetileg ez már nem volt tervben. A feladatok nem igényeltek filmes-könyves ismeretet, de megkönnyítette egy-két feladatnál a megoldást, hogy fejből tudtam a házak nevét. Itt is ügyesek voltunk, bár a "Vörös nász" szobarészben több kisebb segítséget is kaptunk. Az Éjkirályt legyőztük és végül mindenki felülhetett a vastrónra.




Nyárzáró napunk folytatásaként mekiztünk, beszereztünk egy csomó sport és tornacipőt, ünneplős ruhát, Among Us plüsst, focis kártyát, Mario-s játékot igény és pénztárca szerint, majd a Táncsics gimi igazgatója megnyitotta a tanévet (az inárcsi általános iskolában csak alsóban van évnyitó), így szeptember 1-től egy 5.a, egy 7.a és egy 10. b-s Nyika fiú kezdte meg tanulmányait.

 


2 megjegyzés:

  1. Könnyedén kezdődött (nekik) a szeptember. Csaba meg az smsektől lett vidám, amelyeket a banki tranzakcióktól kapott,

    VálaszTörlés
  2. Az iskolától meg nemhogy szabadulnának de belevetik magukat :) szuperek lehetnek a szabaduló szobák :)

    VálaszTörlés