2022. november 17., csütörtök

Modern Gyárak Éjszakája

Manapság már mindennek van éjszakája (múzeumok, színházak, kutatók, még az erőműveknek is....), szóval a modern gyárak sem maradhatnak ki. Idén először a Rehau is benevezett, így 2 csoportban vártuk az érdeklődőket Újhartyánon.

Az előzetes regisztrációnál hamar betelt a létszám, 25-25 embert vártunk 16 és 19 órára. Két órás gyártúrát terveztünk, ez majdnem megfelel egy átlagos "benti" gyárlátogatásnak, amire a német kollégákat, üzleti partnereket szoktuk vinni. Igazából annyival egészült ki, hogy a kollégák előkészítettek már kész alkatrészeket, amiket megfoghattak, kézbe vehettek a vendégek, valamint sikerült kérnem a Mercedestől egy vadiúj GLC-t, (amit egyébként Németországban gyártanak) ehhez gyártunk most 2 hónapja lökhárítót, kerékjárati ívet, küszöböt és spoilert. A Mercisek egyébként nagyon rendesek és segítőkészek voltak, pedig az utolsó pillanatban zongoráztunk le mindent. Jöttek a kért időpontban, itt hagyták nekünk, hogy gyönyörködhessünk benne és vitték a megállapodás szerint. Nagy sikerélmény volt, hogy sikerült elintéznem az utolsó pillanatban.

Bevállaltam a "sajtfotós" szerepét is, pedig már megfogadtam korábban, hogy saját céges rendezvényen nem fotózok, mert rengeteg plusz munka van vele, amit nem látnak a kollégák, és egy szimpla köszönömmel el is lehet intézni. De a képek jól sikerültek, elégedett vagyok magammal.





1 megjegyzés: