...ami ugye töki pomposnak indult, de nem egészen tökire sikerült.
Jó, jó, tudom, én, hogy sütés terén antitálentum vagyok. Nade van-e olyan, hogy a sütőpapírnak jó és nemjó oldala??? Merthogy nemrég felvilágosítottak, hogy az alufóliának se mindegy, melyik oldala hova kerül.
Térjünk vissza a vacsorához. Megláttam ezt a receptet (persze most nem találom az eredeti oldalt, még keresgetem, hátha be tudom linkelni) és rögtön azt gondoltam, ezt ma megcsinálom. A töki pompos (polgári nevén kenyérlángos vagy langalló) el is készült és nagyjából így néz(ett) ki:
Sajtos-tejfölös szoszival a tetején, lilahagymás-szalonnás Norbi update feltéttel. Leszámítva azt az aprócska tényt, hogy papírostul kellett elfogyasztanunk (a sütőpapír ráragadt a tészta aljára - vittünk némi cellulózt a bendőnkbe) , a pompos remekül sikerült, a receptet megtartjuk, a sütést megismételjük.
Félek, ha ezt megcsinálod szombat reggelente, akkor nem kell lángosért menni!
VálaszTörlésDe jut eszembe!!! Vasárnap reggelente is jó lesz!!!!
ap
Az a baj, hogy -bár nem macerás elkészíteni- sok időt elvesz, így max. tízóraira lesz kész.
VálaszTörlés