2011. január 12., szerda

Kártyanaptár

A Cewe eheti kihívásában a téma az ATC (Artist Trading Card), ami egy kis kártya, amit a tervezők egymás között cserélgetnek, gyűjtenek. Mivel itthon nem nagyon honosodott meg, így Krissz javaslata az volt, hogy névjegykártyát, vagy ránk jellemző kártyácskát tervezzünk. Maga az ötlet nagyszerű, de abszolút nem fogott meg, mert az anyaságról még csak-csak tudnék tervezni, nade hogy néz az ki, hogy Nyika Edit, GYES... Merthogy egyelőre ez a munkám... (jóvan, nem is gyes hanem gyed.) Aztán Sztrega ötletelt, hogy készíthető-e kártyanaptár névjegykártya helyett, Krissz jóváhagyta, engem pedig ez sokkal jobban kezdett érdekelni, elkezdett mocorogni az agyam, aztán meg a kezem és az egér is :)
Ez lett belőle:
Hátlap
(felhasználtam köszönettel:  icka keretét, Greener Grass Design járműveit (a múltheti nyeremény egyik csomagjából)

A cewe kihívásról írok még pár szót, mert Csabi is rákérdezett, hogy mi ez egyáltalán. Szóval van ez az oldal, ahol digitális scrapbookosok írnak, tanulnak, merítenek ihletet stb. Minden héten van valami téma, ami kapcsán várják a remekműveket. Ezeket egymás között lehet véleményezni, ötletet "liftelni", megosztani mással a gondolatomat, és nagyképűen szólva megmutatni művészi énemet. Hétfőn véletlenszerűen sorsol Krissz, így tulajdonképpen hogy ki mennyire szépet, ötleteset, egyénit alkot az nyeremény szempontjából lényegtelen, úgyis mindenki maga érzi, mennyire lett kész a kép.
Én pl most kifejezetten elégedett vagyok a kártyanaptárral, de van olyan scrap-es oldalam, amit még újra akarok rendezni, színezni, készíteni, mert valahogy "nem jött át"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése