2011. szeptember 30., péntek

Hagymás

hagyma (Allium) a spárgavirágúak (Asparagales) rendjébe és az amarilliszfélék (Amaryllidaceae) családjába, azon belül a hagymaformák (Allioideae) alcsaládjába tartozó nemzetség. 1250 fajával a növények egyik legnagyobb fajszámú nemzetsége is egyben.Évelő, hagymás növények, amik sajátos ízt, illatot adó vegyületeket termelnek.

Azt persze nem tudja a Wikipédia, hogy "hagyma"* oldalnak hívják a hagyományos scrapbook oldalat. A hagyományos az, ami nem digitális, ahol az elemeket, virágokat, masnikat ragasztgatni kell, festeni, tintázni, csillámozni és kitudja, még milyen rafinált dolgokat művelni, hogy szépséges alkotás legyen belőle. 

Nos, a Cewén a heti feladat az, hogy készíts oldalt digi oldalt, ami hagyományosnak tűnik. Nos, némi szöszölés után (az árnyék nem akart a helyére kerülni) íme az oldalam:
Felhasználtam köszönettel Rainbow Kata nyári freebie-jét

Az oldalon apukám és Nimródom bújnak össze az ügető lelátóján, még valahogy júliusban. Mindeközben anyum a két nagyobbal kukoricázott, ezt a fotóöregítős kihíváson foglaltam oldalba itt.

Az oldal egyúttal Rainbow Kata játékára is készült (direkte ugyebár) Ő a Facebook-on tett közzé egy freebie-t ezt felhasználva kell oldalt készíteni. Én ezennel végszóra nevezek is (remélem, nem késtem le a deadline-t)







*vagy hagymás?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése