2010. december 19., vasárnap

Hogyan süssünk pulykát?

Karácsony közeledtével egy jó kis recept Unicum-kedvelőknek (én magam nem szeretem, de gondolom tetszőlegesen helyettesíthető egyéb szeszesitallal)

Hogyan készítsük el a pulykát?
1. Vegyünk egy pulykát!
2. Egy pohár unicum.
3. Tegyük a pulykát a sütőbe!
4. Még két unicum.
5. Állítsuk a hőfokot 190 sütőre!
6. 3 unicum további.
7. Süssük a kapcsot be!
8. Most még tovum 4 univáb.
9. Pulykázzuk meg a zsírt!
10. Unicumot a másik palackot még.
11. Dugjunk pulykákat a hőmérumba!
12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe!
13. Süssük az unicumot még egy óráig!
13 1."Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..."
14. Pulykáljuk meg az puha unicumját!
15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból!
16. "Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!..."
17. "Kiskút, kerekes kút..."
18. Szeletum a pulyák darabbal többe!
19. Pusztuljunk tásztátum
20. Palackoljunk még egy unicum vevétet!
21. "Nyílára uccásik a krocsmrasumity!..."
22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket!
23. Leterít az unipulyák, és fogyjunk el! @char :) @char ;)

4 megjegyzés:

  1. Ezt a receptet elküldhetnéd mailban is mindenképp kinyomtatnám nehogy eltévesszem a sorrendet!

    VálaszTörlés
  2. Akkor átszaladok a kisboltba sóért!

    VálaszTörlés
  3. Ja, a só kimaradt! :)

    Mail megy, a sorrend fontos! :))

    VálaszTörlés
  4. A só itt ez esetben az Unicum álneve, nyáron sörnek becézik

    VálaszTörlés