2010. december 18., szombat

Ünnepség

Az óvodás karácsonyi ünnepséget nagy várakozás előzte meg. Az óvónénik részéről is, részemről is, egyedül Nándit hagyta hidegen (látszólag).
Indulás előtt sminkeltem magam (nézzen már ki valahogy az anyuka), Zuram meg is jegyezte: teljesen felesleges, a könnyek úgyis lemossák. Vagy azért sírsz majd, mert ügyes, vagy azért, mert nem csinál semmit. A férfiembernek megint igaza van!
És ezúttal szerencsére az előbbi miatt nyeldestem a könnyeim. Nándi teljesen lenyűgözött. Énekelt (vagy legalábbis mozgott a szája, a nagy hangzavarban nem tudtam megítélni pontosan), verselt, és hangosan, érthetően mondta a Három királyok szövegét.
Boldizsár király

Angyalkák, pásztorok, három királyok és fényképező anyukák
 Persze amint vége lett a ceremóniának, rögtön mondta: nem akarok sütit enni, nem akarok inni, csak menjünk. Hát ennyire szeret ő oviba járni. Végülis sikerült még 10 percig maradásra bírni, átadtuk az óvónéniknek szánt képeslapokat is, örültek neki :)
 

1 megjegyzés:

  1. Csald el a férfiembert is a rendezvényre,-bár ott meg túlhízás lehet a sminkelés elvesztése helyett. Az apukák is büszkék szoktak lenni az utódjukra!
    Nagyon ügyes voltál Nándorom! Majd nekem is elmondod a királyos verset! Jó?

    VálaszTörlés